Overzicht hulpverleners

De missie van onze stichting LKPHB is om de kennis over hoogbegaafdheid in de psychiatrie te vergroten, zie ook onze pagina Visie.

Als kennisnetwerk willen we graag bijdragen aan het leggen van onderlinge verbinding tussen GGZ-professionals die zich met hoogbegaafdheid bezighouden. Dit doen we onder andere door een overzicht op onze website te plaatsen van BIG-geregistreerde GGZ-professionals met kennis van en ervaring met hoogbegaafdheid, zodat het makkelijker wordt om een passende GGZ-hulpverlener te vinden voor de hoogbegaafde hulpvrager. 
Voor het vinden van andere typen hulpverleners zoals coaches en HB-specialisten, vaak juist buiten de psychiatrie, verwijzen we je graag naar websites als die van de IHBV, het Kwaliteitsregister Hoogbegaafdheid, Ik ben hoogbegaafd, en ECHA.

Onderaan deze pagina vind je het actuele overzicht van BIG-geregistreerde GGZ-hulpverleners. Maandelijks wordt deze lijst aangevuld met nieuwe aanmeldingen.


Aanmelding

Wil je je aanmelden voor deze lijst? Dat kan door een e-mail te sturen naar info@kennisnetwerkphb.nl. Lees voordat je dit doet onderstaande punten goed door. 

  • Je kunt je aanmelden als je een BIG-geregistreerde GGZ-professional bent en ervaring hebt met het werken met hoogbegaafde patiënten.
  • Aanmelden kan per e-mail, met als onderwerp ‘Hulpverlenersoverzicht’.
  • In de mail vermeld je: naam, functie, BIG-nummer, organisatie, contactgegevens (bv mailadres), plaats organisatie, provincie organisatie, doelgroep K&J/volwassenen/senioren.
  • Als je jezelf opgeeft voor de lijst ga je akkoord met plaatsing van de ingevulde gegevens op de website.
  • Je BIG-registratie zal bij aanmelding worden gecontroleerd, na controle ontvang je een bevestigingsmail dat je op het overzicht geplaatst wordt.  
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van toekomstige wijzigingen in je gegevens. 

 

Disclaimer

Voor de GGZ-professionals en patiënten die gebruik gaan maken van dit overzicht is onderstaande van belang:
Als kennisnetwerk bieden wij nadrukkelijk geen kwaliteitswaarborg met betrekking tot het inhoudelijke werk van de GGZ-professionals op de lijst, evenmin van de kennis van hoogbegaafdheid van deze hulpverleners.
Wel wordt vóór plaatsing op de lijst de BIG-registratie gecheckt. Deze BIG-registratie wordt in een latere fase niet opnieuw geverifieerd; voor eventuele toekomstige wijzigingen in de BIG-registratie kunnen wij als Stichting niet aansprakelijk worden gesteld.

De eerste versie van het Overzicht van hulpverleners zal hier eind mei 2022 worden geplaatst.

Word donateur!

Het LKPHB is een stichting en kent deelnemende instellingen en donateurs.

Met het opzetten en uitbouwen van dit kennisnetwerk zijn verschillende kosten gemoeid. Daarnaast willen we investeren in het specifieke (kennis)aanbod op deze website en in wetenschappelijk onderzoek naar psychiatrie en hoogbegaafdheid. Alle verdiensten komen enkel ten goede aan de missie van de stichting. Het kennisnetwerk beschikt over een ANBI-status.

Wilt u dit kennisnetwerk financiëel steunen, dan kunt u dit kenbaar maken via info@kennisnetwerkphb.nl.


Ook kunt u direct uw donatie overmaken op
IBAN-nummer NL09 RABO 0368 2272 19 ten name van Stichting Landelijk Kennisnetwerk Psychiatrie en Hoogbegaafdheid